III Edició de Poesia a la Platja (El Masnou-Oca​ta), de Anna Rosell

del correo


Hola amics,

Ja ha tornat a passar un any i tenim aquí l’estiu. Enguany diuen que serà encara més càlid i ens caldrà inventar-nos la manera de refrescar dies i nits. Ens refrescarem per fora, però també per dins, escoltant poesia i música a la platja, les nits dels dilluns, com sempre a la hospitalària guingueta d’en Xavier Giménez: El Último Chiringo d’El Masnou (Ocata). Als qui vingueu de Barcelona amb tren, ja sabeu que heu de baixar a l’estació “Ocata”, una després de “El Masnou”. Els qui vingueu amb tren des del nord haureu de baixar després de “Premià de Mar”. Si veniu en cotxe, busqueu les indicacions “Ocata”.

Començarem el dilluns, dia 09 de juliol, a les 21:30 h i seguirem –si el temps ho permet- tots els dilluns a la mateixa hora fins a mitjans de setembre.

Aquest dilluns, 09 de juliol, tenim els poetes:

Pepa Ortiz

Max Besora

Eva Hibernia

Pepa Ortiz

I ens amenitzaran els intervals musicals: en Txapu i en More i....

Us hi esperem, tenim ganes de tornar-vos a veure a tot@s,

Fins dilluns, 9 de juliol, a l’Último Chiringo

Anna
http://annarossell.blogspot.com.es/

2 comentarios:

DOMINGO dijo...

Recomiendo totalmente este recital de poesía debido a la ilusión y empeño que ponen en sus trabajos estos escritores, a la par de haceros saber que el marco donde se hará es fuera de serie: Intimista, pegado a las aguas del mar, luces bajas...un espejismo de palabras que se pueden tocar al ir cayendo la noche. Os esperamos!

CdP dijo...

Gracias Domigo. Ya quise asistir durante el año pasado, pero por diversas razones me fue imposible. ¡De este año no pasa!

Un fuerte abrazo,
Montse.